نوید فتح

ره یافتی برای تشکل سازی

نوید فتح

ره یافتی برای تشکل سازی

امام موسی صدر :
در این دنیای تشکیلاتی اگر ما بخواهیم تک روی کنیم و کار دسته جمعی نداشته باشیم، کلاهمان پس معرکه است که هست! این مقدمه عرض بنده بود. مقدمه اول این که جهان منظم است. پس نمی شود بی نظم زندگی کرد و مقدمه دوم این که جامعه امروز، سازمانی و تشکیلاتی است. اگر ما بخواهیم بی نظم و بی تشکیلات جلو برویم، موفق نمی شویم. حالا اگر این حرف را پذیرفتید چه بهتر؛ ولی اگر مثل پنجاه سال قبل که همه ما خرد شدیم، هر یکی با دیگری تزاحم داشته، هر کسی به راه خودش رفته، نپذیرید؛ ولی نتیجه آن خواهد شد که خواهیم دید. دیگران (هزاران فرسنگ از ما پیش افتاده و رفته اند ولی ما همانی هستیم که بودیم).

آدم تشکیلاتی

يكشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۰ ق.ظ

یک سؤال کلیدی این است که اگر به من یا به شما یکدفعه گفتند که بیایید و مسئول فلان سازمان یا شرکت بزرگ شوید چه می کنید؟ یا اینکه شما ایده نابی به ذهنتان خورد و خواستید آنرا اجرایی کنید، البته ایده ای که مستلزم داشتن یک تشکیلاتی منسجم است؟ آیا از قبل روی این سوال فکر کرده اید؟

{اگر تا به حال روی این سؤال فکر نکرده اید چند لحظه ای به شما اجازه می دهم که اندکی تامل نمایید}

از ارکان کار تشیکلاتی در هر موقعیتی و به هر اندازه ای آدم هایی هستند که در آن تشکیلات با شما کار می کنند. اگر می خواهید در سمت جدیدی که در یک تشکیلات کلان به دست آورده اید موفق شوید لازم است که از قبل خودتان را برای آن کار آماده کنید تا با پیشنهاد یک دفعه یک سمت بالای تشکیلاتی متعجب و حیران نمانید.

در خاطرات شهید بزرگوار شهید بهشتی نقل می کنند که ایشان دفترچه ای همراه خود داشته اند که هر جایی که می رفتند با هر نفری که حرف می زدند تلاش می کردند آن فرد را از لحاظ استعدادی شناسایی کنند و اگر فرد با پتانسیلی بود اطلاعات او را در آن دفترچه می نوشتند و ویژگی های آن را که این فرد مناسب چه سمتی در یک تشکیلات است. بدون آنکه این اطلاعات را به کسی بدهد. این شد که بعد از اینکه حزب جمهوری اسلامی را بوجود آورد حیران نشد که الان چطور ما نیروی انسانی تشکیلاتی خودمان را دور خود جمع کنیم.

این یکی از مهمترین کارهایی است که آدم های تشکیلات ساز باید جدی بگیرند. چه بسا همین امروز یا فردا ما بخواهیم یک تشکیلاتی را به راه اندازیم یا تشکیلاتی که راه افتاده است را جلو ببریم. آدم تشکیلاتی در این موقعیت ها به هیچ عنوان حیران نمی شود. از قبل خودش را برای این پیشنهادات آماده کرده است. پس از این طریق می توان خود را هم شناخت که در روابطمان چه اندازه تشکیلاتی برخورد می کنیم. آیا در مهمانی ها و مجالس و کلاس و کار و... فقط در فکر همان موقعیت هستیم یا برای آینده ای بهتر تلاش تشکیلاتی خودمان را می کنیم؟ جای بسی فکر است.

اگر تا به حال به این نگرش نرسیده بودید، از همین الان شروع کنید، آستین ها را بالا بزنید و برای خود دفترچه مناسبی درست کنیم به نام "دفترچه شهید بهشتی" و در برخورد با افراد مختلف سعی کنیم استعداد های مفید برای خودمان را شناسایی کنیم و در دفترچه ثبت نماییم.

یقین داشته باشید این افراد روزی به درد شما و تشکیلات شما می خورند و شما را از برخی حیرانی ها و سرگردانی ها نجات می دهند.

پس بسم الله ...

۹۴/۰۵/۱۱ موافقین ۱ مخالفین ۰
میرعلی میرمحمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی